Vandreferie med fokus på bedre søvn


10 dage med fuld forplejning af michelin kok, turguide og undervisning

27/02-08/03 2019 Kr. 14.900/13.500

Vandreferie for dig der ønsker bedre søvn

Denne vandreferie er skræddersyet til dig, som ønsker afstressning i smuk natur sammen med ligesindede. Rejsen går til det smukke Andalusien, og under turen arbejder vi med god søvn, stresshåndtering og lindring af eventuelle smerter. 

De fleste har prøvet en søvnløs nat og ved hvordan det påvirker hele den følgende dag. Mange af os oplever jævnligt - endda hyppigt, søvnløse nætter. Man ved at op til 40% af den danske befolkning, døjer med at være trætte og uoplagte i hverdagen.

VI  KOMBINERER VANDRING MED FELDENKRAIS-METODEN

Vandring i naturskønne omgivelser understøtter og forstærker effekten af arbejdet med øvelserne i 'Feldenkrais Metoden og Sounder Sleep System, en anerkendt og gennemtestet metode og system, hvor man arbejder systematisk med krop, bevægelse og nervesystem.

Øvelserne sikrer fysisk ro og mentalt overskud.

Feldenkrais-metoden er et effektivt værktøj, som du kan bruge til at løsne op for en lang række af kropslige og mentale spændinger. Ved at lære øvelserne, kan du selv fortsætte det gode arbejde, når du er tilbage fra ferien.

Hvordan foregår vandreturene?

På vandreturene snakker vi om de faktorer, der påvirker vores søvn: Først og fremmest vores døgnrytme og vores stressniveau.

Vi holder længere pauser undervejs på vandreturene, hvor vi nyder den smukke natur.

Under pauserne vil Feldenkrais-behandler Katharina Kamber og søvncoach Birgitte Hinz desuden guide dig gennem blide, afslappende teknikker, der løsner spændinger og forbedrer din søvn.

Vi træner en række beroligende øvelser, der dæmper aktiviteten i hjernen og skaber indre ro. Øvelserne kan du efterfølgende bruge både i dagtimerne, om aftenen til at falde i søvn med og ved opvågning om natten.

INDKVARTERING PÅ FINCA MARIPOSA

Vi bor på det charmerende Finca Mariposa, et andalusisk landsted placeret i et skønt bjergområde, ca 2 kilometer fra nærmeste landsby. Ejendommen er oprindeligt bygget som en gård med et større tilhørende landbrug, omgivet af marker og plantager. Der er 100 meter til nærmeste nabo, og stedet emmer af stilhed og ro, undtagen når naboens hunde gør i det fjerne.

Stedet ejes og bestyres af et dansk par, Hellemai og Stig.

Gården er blevet gennemrenoveret og ombygget, så der kan afholdes mindre kurser og større familiebegivenheder.

LEJLIGHEDERNE

Stedets nuværende ejere har lagt stor vægt på at fastholde så meget som muligt af gårdens autentiske atmosfære, og derfor har de valgt at bevare mest muligt af den oprindelige rumopdeling.

Boligerne består af lejligheder med forskellig størrelse. Hellemai har bevidst indrettet hver enkelt lejlighed med mange af de oprindelige skabe, stole, borde, spejle og så videre, i respekt for den særlige andalusiske stemning. Den vigtigste undtagelse herfra er, at det er nye, virkeligt gode og komfortable senge, vi sover i.

MADEN

Kurset er med fuld forplejning, og stedets egen Michelin-kok - Stig – kræser for os med spændende andalusisk kogekunst. Maden består af andalusiske specialiteter. Det er tapas, det er fisk, det er økologiske grøntsager fra egen have, det er spanske oste og pølser, og det er delikat og godt!

Stig har samlet et udvalg af lokale vine, hedvine og øl. Stig sørger for at anbefale de helt rigtige drikkevarer til hver ret, udvalgt på baggrund af lokale traditioner.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at snakke med Stig om retterne og deltage i tilberedningen under hans kyndige vejledning.

DENNE VANDREFERIE GIVER DIG EN TILTRÆNGT PAUSE FRA HVERDAGEN. DU KOMMER DERFRA MED NY INSPIRATION TIL SUNDE SØVN-,KOST, OG MOTIONSVANER! 

Om Katharina Kamber og Birgitte Hinz

Vandreferien er skabt i samarbejde med Katharina Kamber og Birgitte Hinz fra Søvnskolen.

De er begge autoriserede Feldenkrais lærere, og beskæftiger sig med fysiske smerter, stress og søvnproblemer. De lægger vægt på, at det bliver let og uanstrengt at arbejde med sig selv. 

Undervisningen finder primært sted på vandreturene, hvor du i naturskønne omgivelser bliver guidet gennem rolige bevægelsesserier.

Udover undervisning på vandreturene, har du mulighed for at deltage i undervisning 2 aftener.  

Hvis du vil læse mere om Katharinas og Birgittes arbejde, så gå ind under www.soevnskolen.dk

Interview med Birgitte

Interview med Katharina

her går turen til:

 

Hvis du overvejer om denne eller en anden vandreferie er noget for dig - så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

Så sørger vi for at du bliver inspireret til hvilken type vandreferie der er bedst til dig, vi inviterer dig på prøvetur og sender en gang imellem gode tilbud på vores vandreferier.
Vi spammer ikke, og du kan naturligvis til hver en tid afmelde dig, med et enkelt klik

Kontakt os

×
Ring op
Menu