Fra kr.10.750

Kom med på vandring i naturpark Sierra de Cazorla, Sydspanien.

8 dage fyldt med oplevelser af områdets særlige natur, historie og kultur.


Oplev dette storslåede naturområde ved Cazorla, Jaén provinsen i Sydspanien. Det er ikke kun er Spaniens største beskyttede naturområde, men også den næststørste naturpark i Europa med 215.000 hektarer.

Naturpark Sierra de Cazorla, Segura y Las Villas er et sandt paradis med få turister.

Historiens vingesus

Andalusien har været under indflydelse af mange folkeslag, især det romerske og arabiske herredømme, sidstnævnte i 800 år. Denne historiske indflydelse kan ses både i Cazorla by, hvor vi indlogeres, og i nærområdet. Byen der i dag har 8000 indbyggere, var en meget vigtig enklave i generobringen af kongeriet Granada og har stadig den arabiske essens.


Sammensætning af programmet

Vi har sammen med sagkyndige lokale guider fra naturparken lagt et interessant program der giver det perfekte mix af natur, historie og lokalkultur.

Det flydende guld og de lokale specialiteter

Naturparken er omgivet af olivenlunde så langt øjet rækker. Den lokale olivenolie, kaldet det flydende guld, bruges selvfølgelig i regionens mange lækre og varierede lokale retter, som f.eks. ”andrajos” lavet med kanin, ”cordero segureño” med lam eller ”rin-ran” lavet med torsk, bare for at nævne nogle af de mange spændende retter vi kan smage.

Genoprettede vandrestier

De sidste mange år har man genoprettet mange af de gamle og glemte stier fra en svunden tid som fx. Guadalquivir og Tejos. Hele 24 % af Spaniens fauna findes her, så chancen for at se mange af de vilde dyr er stor, det kunne sagtens være gribbe, vildsvin, bjerggeder, mufloner, m.m.

Langt nede og højt oppe 

Undervejs på vores vandreture vil vi gå langs floder og opleve en række af meget forskellige vandfald. Vi går også opad og passerer bl.a. igennem klipper på en sti hugget gennem klippevæggen.


PRIS:
2 pers. i delt soveværelse: pr. person: Kr. 10.750,- /1 pers. i eget soveværelse:  11.700,-
8 dage inkl. transport
DELTAGERANTAL: 8 – max. 14 deltagere.
TUREN LEDES AF:
Lone Henriksen og en lokalguide
Vi påregner at gennemføre turen:
foråret:     24/4-1/5 samt 1-8/5 2021
efteråret: 23-30/10 samt 30/10-6/11 2021
Du kan tilmelde dig vor mailingliste nederst på denne side, hvor vi udsender en mail om, hvornår du kan booke plads på turen.
Den enkelte tur gennemføres ikke, såfremt Udenrigsministeriet fraråder al unødvendig rejse til Spanien.
Priserne er vejledende og med forbehold for ændringer indtil priser på fly og overnatning er endelig fastlagt af flyselskab og hotel.

Vandreturene er på mellem 8 og 12 km og med højdemeter på mellem 200 og 500 meter. Temperaturerne er i marts, april, maj, oktober og november på omkring de 18-20 grader om dagen. Turene starter normalt kl. 09.00. 
Turen kræver, at du har en almindelig god fysik og lyst til at opleve. Er du i tvivl om du er trænet nok, så ring til Klaus,  på Tlf. 6126 3046.

Deltagerantal: fra 8-14 deltagere med en dansk og en spansk turleder.

Alle fotos er venligst udlånt af:
https://www.cazorlaenruta.com/
http://cazorla.es/turismo/

Er du interesseret i en af vore vandreferier, og gerne vil informeres om hvornår de enkelte ture finder sted efter corona, kan du tilmelde dig vort nyhedsbrev her.
Vi spammer ikke, og du kan naturligvis til hver en tid afmelde dig, med et enkelt klik

 

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL KLAUS PÅ TLF: 6126 3046

Klaus Falsing, LIKE2HIKE

Turleder Lone Henriksen

Se interview med Lone.


Læs hvad tidligere deltagere på vandreferier fortæller:

Mette Fabel, fhv. landsformand for Dansk Vandrelaug

STOR TAK FOR OPLEVELSERNE I ANDALUSIENS BJERGE

Jeg var fuld tilfreds med Klaus som arrangør og guide på turen til Frigiliana i november 2017.
Indkvarteringen var god og de guidede ture var meget gennemarbejdede, alsidige og med muligheder for individuelle valg i forhold til udfordringer.
Jeg bærer især turene i bjergene i mit hjerte og mindes dem igen, hver gang jeg dufter rosmarin og timian.
Stor tak for oplevelserne i Andalusiens bjerge

Anette Brunshøj, Tidligere turleder i Dansk Vandrelaug

SKØNNE ANDALUSIEN

Like2hike kombinerer det fineste indenfor spændende naturoplevelser, krydret med kulturoplevelser og hygge. Klaus er nærværende guide, som både kan danne velfungerende grupper og lade gæsterne gå på egen hånd. De små rejsegrupper skaber en intimitet, så man får talt sammen på den gode måde. Andalusiens spisekammer bugner samtidig af citrusfrugter, avocado, frugt, grønt, kød og fisk i skønne retter. Og spaniernes afslappede og gæstfrie indstilling gør det hele til en fantastisk ferie.

Jette Kanneworff

ANBEFALES TIL ALLE NATURELSKERE

Jeg kan varmt anbefale Klaus Falsings vandreture i Andalusien. De er velforberedte, med god variation i naturoplevelserne og med indbyggede kulturoplevelser undervejs. Klaus har også været god til at tage højde for deltagernes formåen, og lave ture af varierende længde og sværhedsgrad.

Det er et betagende smukt område, som man virkelig kan koble af i og bare nyde.

Turene kan anbefales til alle naturelskere, som har prøvet at vandre i bjerge før.

HAR DU SPØRGSMÅL, ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL KLAUS PÅ TLF: 6126 3046

KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu