Kurset er midlertidig udsat på grund af coronavirusSavner du inspiration til at komme videre efter at arbejdslivet er ophørt?

Har du lagt arbejdslivet bag dig? Drømmer du om at foretage dig noget kreativt? Har du svært ved at komme i gang?

På dette weekendkursus vil du opleve, hvordan underviser og vejleder, kunstneren Catharina Nordlindh kan inspirere dig til at åbne for din kreativitet og sanselighed, så du får energi til at komme i gang, når du kommer hjem.

Catharina skaber et trygt rum, hvor hun kombinerer vandring i naturen, bevægelse til musik og leg med farver.

Det sker under to skønne dage!

I to intense dage på det smukke Stuebjerggård Refugium i Tisvildeleje mødes vi for gennem alvor og glæde, humor og given efter, hjertelængsel og gamle trængsler at genåbne døre til det indre, kreative rum, der altid ligger og venter på at blive brugt og altid ønsker at være vejviser for muligheder at vandre i livet på.

Vi vandrer i det dejlige Tisvilde Hegn og forbinder os med sjæl og hjerte til det skabende univers. At vandre er måske den enkleste og mest naturlige måde at skabe nyt liv i sine celler, sin livslyst, - at hente kraft.

Kunsten, naturen, inspirationen, helhedsoplevelse, vandringens væsen - alt hører sammen og beriger hinanden. Sanserne åbner sig og energien og inspirationen til alle livets gøremål bliver fyldt op.
På turen vil du blive inviteret til at se og opleve mere intenst. At være fuldt til stede og mærke jorden, luften, træerne, havet. At gennem gruppens fælles dynamik fordybe og intensivere tiden sammen. Føle dig åben og fri!

Vi fordyber os gennem meditation i naturen og gennem frie bevægelser til inspirerende musik i stedets smukke lokaler.

Vi går legende til at male billeder uden teknikker eller særlige måder at gøre det på.

Lader farverne og penslerne føre os ud i et nyt landskab, der måske spejler indsigter og indre temaer, der vil komme til syne.


Program, alle tider er ca. tider:

Lørdag
10.15             Indkvartering
10.30            Samles og vandring i Tisvilde Hegn
12.00            Frokost
13.30            Fri bevægelse til musik samt leg med farver og pensler
18.00            Aftensmad
19.00            Fri bevægelse til musik samt leg med farver og pensler
21.00            Fri tid     

Søndag
8.00             Morgenmad
9.30             Vandring i Tisvilde Hegn evt. langs stranden
11.30            Frokost
12.30            Dans,  fri bevægelse samt lave billeder
14.30           Lave billeder
15.00          Afslutning og samling omkring nye veje, inspirationer og muligheder.      

Begge eftermiddage vil der være kaffe/te og kageDet praktiske:

Tid:  lørdag d. 13. juni kl. 10.15 til Søndag d. 14. juni kl. 16.00
Er du med offentlig transport kan du blive afhentet på Godhavn Station kl. 10.08
Sted:  Stuebjerggård Refugium, Stuebjerg Allé 9, 3220 Tisvildeleje
Indkvartering:   i delt dobbeltværelse med to enkeltsenge
Fortæring:  Der er mulighed for vegetarisk kost
lørdag: frokost og aftensmad samt kaffe/kage
søndag: morgenmad og frokost samt kaffe/kage
Påklædning:
Medbring påklædning til udendørs brug (inkl. regntøj) samt let og bevægeligt tøj til at danse i, plus en varm trøje eller sjal til afspænding. Bløde indendørs sko eller bare tæer.

Vandreturenes længde 5-8 km


Catharina Nordlindh fortæller:

INTUITION: For mig er et af de vigtigste værktøjer i mit skabende arbejde min intuition. Jeg træner i at lytte til den på mange forskellige måder.

Det kan være gennem yoga, dans, meditation, samvær med børn og dyr, og i naturen. Når jeg maler, så er jeg, og lader mig falde ind i det rum, hvor intuitionen kan føre penslerne.

En konstant øvelse i at høre intuitionens "stemme" - eller ligeså meget mærke den som en kropslig impuls, hvad er det næste, hvilken farve, hvilken streg. Og sommetider skal jeg vente - være tålmodig og vente. Tiden er på en måde opløst - det har lidt sit eget liv. I denne venten vandrer jeg tit i naturen. Jeg går og går. Alene.

Kigger, trækker vejret, lader mig gå. Og så kan jeg "se" på himlen og så ved jeg det næste: Det ene billede skal have noget grønt, et andet skal bygges op på en ny måde, andre motiver skal på plads. Beskederne vælter ind i mig og jeg tager imod. Husker.

Og arbejder videre. Og alt er godt! Det skønne ved maleriet er, at det for mig kalder på denne livsform. Jeg bliver inviteret gang på gang til mulighedernes rum, hvor nysgerrigheden og skaberkraften byder mig op til dans, og så leves livet med en måske større intensitet og nærværsfølelse. Og det er ikke ilde!

 

Om Catharina Nordlindh:

Catharina Nordlindh er billedkunstner, kropspsykoterapeut og danser.

Catharina Nordlindh har 30 års erfraring i at få deltagere til at skifte perspektiver og få nye oplevelser,  sansninger, fornemmelser og blive hjulpet til at overveje det dejlige i at få inspiration til at justere livsvalg, livsretning - livsnerve.

 

KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu