Vandreture ved Salares og Sedella

 

Vi bor midt i et smukt og meget varieret landskab, med uendelige muligheder for at nyde fantastiske udsigter.

Der er både udsigt til en fantastisk naturpark,  til opdyrkede marker og skråninger beplantet med avokado, appelsiner, citroner og oliven.

 

Vi vandrer i roligt tempo med så mange pauser vi har lyst til, så vi undervejs kan nå at nyde den rene luft i fulde drag, indsnuse de mange forskellige lugte af urter, planter og træer og studere hvordan landskabet forandres mens vi vandrer.

 

 

Vandreture ved Salares og Sedella i nærheden af landstedet Finca MariposaVi har to hovedtyper af af vandreture, mindre udfordrende ruter, hvor vi giver os rigtig god tid, som vist på billederne


Dagsture hvor vi går på ruter med små udfordringer og flotte udsigter


Vi bor fast på landstedet Finca Mariposa, hvor værtsparet Hellemai og Stig kræser for os med gode andalusiske retter, små dagligdags anekdoter fra livet på landet i et andalusisk nærmiljø, eller med seneste nyt som evt. kan interessere os.


Det kombinerede køkken-alrum er husets hjerte. Her vil vi typisk spise vore måltider indendørs, hvis vi da ikke foretrækker at sidde ude på den store terrasse. Vi er altid velkomne i køkken-alrummet for en kop kaffe, en drink eller blot en snak med Hellemai eller Stig


Udendørs grill og picnic på turene

Er vejret til det og har vi lyst til en gang paella, kan Stig hurtigt arrangere et rigtigt spændende måltid, naturligvis hvor vi går til hånde og sludrer om dagens oplevelser 


Den nærmeste lille landsby, Sedella: supermarked, restaurant og bar, glade beboere

KOM MED!

Vil du også opleve de storslåede landskaber, den tætte kontakt til naturen og samtidig arbejde med din sundhed – så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

Så sørger vi for at du bliver inspireret til hvilken type vandreferie der er bedst til dig, vi inviterer dig på prøvetur og sender en gang imellem gode tilbud på vores vandreferier.
Vi spammer ikke, og du kan naturligvis til hver en tid afmelde dig, med et enkelt klik

KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu