Vandreferier i Sydspanien med Klaus Falsing som  primær turleder

LIKE2HIKE tilbyder vandreferier i Sydspanien  fra oktober måned til april måned.

Alle vandreferierne foregår i Andalusien, Sydspanien og primært i Malaga provinsen, som vi kender, fra adskillige ophold.  Normalt vil vejret i vinterhalvåret have den helt rigtige temperatur for vandringer, nemlig i gennemsnit omkring de 18 grader om dagen.

Antal deltagere varierer mellem 6 til max 14 deltagere, da vi foretrækker at gå i mindre grupper.

Vi tilbyder vandreferier opdelt i sværhedsgrader: 1) ture og 2) ‘Go-light’ ture.

  1. For deltagere, som vandrer jævnligt og som er i god fysisk form, gerne med lidt erfaring i bjergvandring
    på disse vandreture går vi typisk over 10 km. om dagen og der kan forekomme højdemeter på 7-800 meter på nogle af turene.
  2.  ‘Go-light’ turene er især for deltagere som har prøvet bjergvandring en enkelt gang eller som ønsker at prøve bjergvandring under trygge forhold.  Vi  går normalt under 10 km om dagen og højdemeter er omkring 2-300 meter, hvilket i højden svarer til ca. to Himmelbjerge.

Vi sammensætter vore ture af:

  • fly fra København eller Billund til Malaga.
  • lokal transport i lejede minibusser
  • overnatning i lejligheder
  • hel eller delvis fortæring
  • ekskursioner til særlige områder eller særlige seværdigheder

fly primært fra København, og hvis muligt fra Billund,  direkte til lufthavnen i Malaga.

Vi lejer minibusser, som følger os under hele vandreferien. Det gør turene fleksible med hensyn til eventuelle ændringer i dagsprogrammerne, hvis vejret kræver det, samt at vi ikke er afhængige af aftaler med eksterne busser med hensyn til hvis vi bliver forsinket, eller hvis vi ønsker at stoppe under turen for fx. at få en kop kaffe et spændende sted.

Bagagetransport . Alle ture er med dagturrygsæk. 

Vi har valgt to typer af overnatningssteder, som kun ligger omkring én times kørsel øst for lufthavnen: 
1) en landejendom (Mariposa) med 6 lejligheder, bestyret af et dansk ægtepar som ligger i udkanten af  naturpark Sierras de Tejeda
2) moderne lejligheder i én af de mest velbevarede Mauriske bjerglandsbyer, som ligger ca. 4 km inde i naturparken Sierras de Tejeda.

Fortæring.
På landejendommen Finca MARIPOSA spiser vi morgenmad og smører madpakker i den fælles spisestue.
Nogle aftener spiser vi også i landejendommens spisestue og nogle dage spiser vi på små lokale restauranter, hvor vi oplever atmosfæren i de små landsbyer.

I bjerglandsbyen FRIGILIANA har vi fællesspisning tre af aftenerne, som er indeholdt i turens pris. De øvrige måltider kan deltagerne selv bestemme, om de vil lave mad i lejlighedernes køkken eller om de vil spise ude på nogle af byens mange restauranter. Indkøb foretages enten i store supermarkeder, eller i små lokale købmandsbutikker – og grønthandlere.

KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu