Sund mad, motion og velvære 2021 – dagsprogram

hvil på turen

Sund mad, motion og velvære 2021 – dagsprogram

Den angivne varighed af dagsturene er ca. tider og tages med forbehold. 

DAG 1: ANKOMST TIL MALAGA MED FLY FRA KØBENHAVN

Vi flyver fra København til Malaga. Herfra kører vi i lejet minibus til Finca Mariposa, som ligger ca. 1½ times kørsel fra Malaga lufthavn.  

Indkvartering, kort præsentation af Mariposa, værtsparret Hellemai og Stig, samt deres to meget nysgerrige hunde og to kælne katte.

Middagsmad kokkereret af Stig med efterfølgende aftenhygge og fortællinger om Mariposa og omegnen.

DAG 2: HVOR ER VI I ANDALUSIEN?

Rundvisning på Mariposas ejendom, som ligger klods op ad naturparken Sierra de Teleda.  Vandring i nærområdet, så vi får et førstehånds indtryk af den storslåede natur og de forskellige citron-oliven og mandellunde, der omgiver Mariposa.  

 

Tur: ca. 8 – 10 km.
Højdemeter: ca. 100 m.
Startsted: Mariposa

DAG 3: VANDRING FRA LANDSBY TIL LANDSBY

Vandring fra Sedella til Salares, to små nærliggende hvide byer. En rolig vandretur i kuperet terræn. Undervejs er der mulighed for at støde på vilde heste.

 

Tur: ca. 8 – 10 km.
Højdemeter: ca. 2-300 m.
Startsted: Sedella
Kørsel: ca. 10 min.

DAG 4: KYSTVANDRING 

Vandring langs kysten mellem bjergtoppen Cerro Gordo og  kystbyen Nerja. Vi  holder pause ved én af de  små strandrestauranter og nyder udsigten ud over Middelhavet. Turen slutter i kystbyen Nerja, hvor vi går en lille tur rundt i byen samt nyder havudsigten fra Balcon Europe, der blev indviet af kong Alfonso XII.

Tur: ca. 10- 11 km.
Højdemeter: ca. 300 m.
Startsted: Cerro Gordo
Kørsel: ca 35 min.

Se billeder

DAG 5: SENDERO PUENTE ÁRABE

Vi går ned til landsbyen Salares, hvis oprindelse strækker sig helt tilbage til romertiden. Byen var engang et knudepunkt for handelsruter, da der var saltminer som forsynede området med salt. Vi går  over en meget velholdt romersk bro og følger en af de gamle handelsruter op i højderne, hvor vi holder forkost pause, med en flot udsigt ud over hele området.

 

Tur: ca. 10-11 km.
Højdemeter: ca. 400 m.
Startsted: Mariposa

 

DAG 6: Vandring med flotte udsigter og besøg på lokal vingård

Vi kører et kort stykke vej til en P-plads lidt oppe bjergene, som er indrettet som udflugtsmål. Stedet er indrettet med flere grillpladser og er et velbesøgt sted for søndagsturisme. Vi går 2 forskellige ture med meget forskellige udsigter. Vi slutter dagen med besøg på en lokal vingård, hvor vi får smagsprøver af dejlige lokale vine, som vi ikke kender i Danmark.

Tur: ca. 12-13 km.
Højdemeter: ca. 2-300 m.
Startsted: Sedella
Kørsel: ca.10 min.

 

 

DAG 7: VANDRING MED UDSIGT OVER LANDSKABET HVOR VI BOR

Den sidste dag vandrer vi op på den nærmeste bjergryg, hvorfra vi kan overskue hele det område vi har vandret og boet i. Er det klart vejr kan vi se helt ned til Middelhavet på den ene side og bjergkæden la Marona, hvis fod vi har vandret i nærheden af i flere af vandredagene.

 

Tur: ca. 10-12  km.
Højdemeter: ca. 300 m.
Startsted: Mariposa

 

 

Dag 8: FRA FINCA MARIPOSA VIA MALAGA TIL KØBENHAVN

Farvel til Mariposa, værtsparret Hellemai og Stig og dyrene. Vi kører til Malagas lufthavn. Er der tid, tager vi Metroen ind til Malaga og oplever lidt af byens puls eller andet af interesse. Afgang med fly til København.


Planlagt ankomst København: mellem kl. 19.  /20.00

 

 

 

KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu