Særlige ønsker til vandreferien • like2hike.dk
Vandreferier i Spanien og Sverige • Små grupper • Familie drevne hoteller • Danske og lokale guider

Særlige ønsker til vandreferien

Tillæg til de ordinære pakkerejser

Som deltager på vores ture har du mulighed for at tilpasse din vandreferie mere individuelt.

Transporten med fly

Vi flyver primært med Norwegian, hvor du, som noget ekstra, kan bestille:

Booking af ekstra feriedage

Ønsker du at blive i området nogle dage ekstra, før eller efter den ordinære vandreferie, kan vi:

Det kan for eksempel være, at du gerne vil blive nogle dage længere på Costa Brava-turen eller en tur i Andalusien og besøge Barcelona eller Malaga på egen hånd, eller du vil besøge bekendte i området.

Ønsker du for eksempel at blive i Frigiliana efter turen ´Bjerge, vand og vandring´ og tage til Malaga, Granada med Alhambra, Ronda eller ´Caminito del Rey´ nogle ekstra dage, kan vi arrangere det for dig.

Du kan deltage i vandreferien til Frigiliana og herefter blive i din bolig og selv beslutte, hvad du vil opleve i de efterfølgende dage. Vi beregner prisen og giver dig et tilbud.

Lokal transport

Vores minibus følger med den ordinære pakkerejse, og vi henter og bringer dig til og fra lufthavnen. Men hvis du bliver i området efter vandreferien, kan vi som nævnt ovenfor arrangere leje af bil eller anden transport til dig.

Rejsegarantifonden

De ekstra dage, som like2hike arrangerer, er dækket af Rejsegarantifonden. Det betyder, at du er dækket af vores forsikringer, hvis du skulle blive forhindret i at komme hjem på grund af fly-aflysning.

Hvordan gør du?

Vi har endnu ikke fået indført nogle elektroniske tiltag til særlige ønsker, så vi beder dig om at kontakte Klaus enten telefonisk eller på mail

Klaus Falsing
Telefon: 6126 3046
Mail: klaus@like2hike.dk