Privatlivs politik

 

Privatlivs og cookiepolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er cookies?
  3. Så lang tid opbevares cookies
  4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  5. Hvorfor bruger vi cookies på vores website?
  6. Google Analytics
  7. Brug af personoplysninger
  8. Kontakt vedr. personoplysninger
  9. Beskyttelse af personoplysninger
  10. Procedure for beskyttelse af data

 

  1. Ejeroplysninger
    LIKE2HIKE IVS
    Dalstrøget 157, 2.th
    2870 Dyssegård
    T: 6126 3046
    M: info@like2hike
  2. Hvad er cookies?
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

  1. Så lang tid opbevares cookies
    Cookies sletter sig selv, men de fornys efter hvert besøg
  2. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    http://minecookies.org/cookiehandtering
  3. Hvorfor bruger vi cookies på vores website?
    Cookies er en teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. De er relevante fordi det øger din brugeroplevelse f.eks. hvis man får brug for at gå tilbage i en reservation og lave en rettelse.
    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for relevante samarbejdspartnere og eventuelle annoncører.
  4. Google Analytics
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  5. Brug af personoplysninger
    Person oplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil eller med mindre det i sagens natur er nødvendigt (f.eks. er det nødvendigt at kunne sende navnene på vores gæster til flyselskaberne og hotellerne for at kunne udstede flybilletter og hotel vouchers), og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder og evt. pasnummer.
    Personoplysninger der indsamles, bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.
  6. Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LIKE2HIKE IVS, skal du rette henvendelse på info@like2hike.dk eller telefon 6126 3046. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
  7. Beskyttelse af personoplysninger
    Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på ekstern harddisc, som er placeret i aflåst skab, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
    Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug, med mindre at lovgivningen kræver andet. Dog gemmes dine oplysninger i vort nyhedsbrev i længere tid, med mindre du selv sletter tilmeldingen til nyhedsbrevet.
    Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
    I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke eller kræve dine oplysninger udleveret eller overført til en anden virksomhed i et gængs format. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
  8. Procedure for beskyttelse af data
    Vi gennemgår jævnligt vores systemer for at sikre, at vi lever op til den gældende lovgivning. Det foregår i praksis ved at vi kører PrivacyKompasset, der administreres af Datatilsynet og Erhvervsstyrelsen.

PrivacyKompasset, seneste testresultat opdateret d. 25.maj 2018

 

Kontakt os

  • Adresse

    LIKE2HIKE APS

    Vitha Weitemeyer og Klaus Falsing
    Dalstrøget 157, 2.th,
    2870 Dyssegård

    CVR-Nr: 38 94 04 65
    Læs rejsebestemmelser

  • Telefon

    61 26 30 46
  • Teknisk arrangør

    Lauritzen Rejser v/Ulla L. Steffensen

    Tilsluttet rejsegarantifonden nr. 2553

    CVR.NR. 35690840

     

×
Ring op
Menu