I vores små grupper kan du forbavses, inspireres og dele oplevelser. • like2hike.dk
www.like2hike-blog.dk, giver dig mange flere oplysninger om turene

Om Vandreferierne i Spanien

I vores små grupper kan du forbavses, inspireres og dele oplevelser. Vi kommer ind under huden på de områder vi bor og bevæger os rundt i.

Vi oplever hvert områdets særegne stemning. Vi kommer helt tæt på naturen, historien og traditioner som har påvirket den lokale befolkning. Hvordan de bygger deres boliger, hvad de lever af. Nogle steder oplever vi tillige, hvordan området inspirer kunstnernes arbejde. Vi stifter bekendtskab med den lokale madkultur og smager på de lokale retter og vine.

LIKE2HIKE tilbyder vandreferier i Spanien fra september måned til maj måned. Hvor går turene hen?

De fleste af vore vandreferier foregår enten i Andalusien, Sydspanien, eller i Catalonien i Nordspanien som vi kender, fra adskillige ophold.

Antal deltagere og fællesskabet
Vi foretrækker at gå i mindre grupper, så alle deltagere bliver set og hørt. Vi har en forventning om, at når du deltager, vil du også bidrage til at gruppen får et godt fællesskab, så vi alle får en god og spændende vandreferie.

Vandreturene
I vort program for de enkelte vandreferier, har vi tilrettelagt dagsprogrammer for hver enkelt dag. Når vi er af sted på vandreferien, vil turlederen altid justere hver enkelt dags tur efter:

Vejrforhold. De fleste dage går vi i bjerge. Her er det vigtigt, at være opmærksom på ikke at havne i stærk blæst eller voldsom regn. Tilpasse dagsturens længde og sværhedsgrad efter deltagernes behov.

Vandringerne
For deltagere, som vandrer jævnligt og som er i god fysisk form og måske har prøvet bjergvandring før. På disse vandreture går vi typisk over 10 km. om dagen og der kan forekomme højdemeter på over 300 meter på nogle af turene. Kortere dagsture er især for deltagere som har prøvet bjergvandring en enkelt gang eller som ønsker at prøve bjergvandring under trygge forhold. Vi går normalt mellem 8-12 km om dagen og højdemeter er omkring 2-300 meter, hvilket i højden svarer til ca. to Himmelbjerge.

Vore vandreferier er pakkerejser fordi de indeholder

Fly primært fra København, og hvis muligt fra Billund, direkte til lufthavnen i Malaga eller Barcelona.

Lokaltransport inklusiv transport til og fra lufthavn foregår primært i lejede busser.

Bagagetransport Alle ture er med dagturrygsæk. Overnatter vi forskellige steder, vil bagagen altid blive transporteret for os.

Overnatning Alt efter hvilken tur du vælger, vil overnatning foregå på hotel, i nyrenoverede og moderne lejligheder eller på landejendomme, der er renoverede og anvendelige til vore formål.

Fortæring På landejendommene spiser vi morgenmad og smører madpakker i den fælles spisestue eller køkken. Nogle aftener spiser vi også i landejendommenes spisestue og nogle dage spiser vi på små lokale restauranter, hvor vi oplever atmosfæren i de små landsbyer.

I bjerglandsbyen FRIGILIANA har vi fællesspisning nogle af aftenerne, som er indeholdt i turens pris, se antal måltider under turbeskrivelsen. De øvrige måltider kan deltagerne selv bestemme, om de vil lave mad i lejlighedernes køkken eller om de vil spise ude på nogle af byens mange restauranter. Indkøb foretages enten i store supermarkeder, eller i små lokale købmandsbutikker – og grønthandlere.

På øvrige ture, hvor vi overnatter på hotel, vil der normalt indgå morgenmad og madpakke samt en til tre aften måltider.

Om vandreferierne i Spanien
Vil du vide mere om vandreturene, er du velkommen til at kontakte Klaus:
Mail: klaus@like2hike.dk
Telefon: +45 6126 3046

Du kan også læse mere på vores facebook-gruppe 'Like2hike i Spanien'