Naturvandring giver appetit på solskinsmad

WEEKENDKURSUS ”VANDRING OG SOLSKINSMAD” 3/5-5/5 2019

PILGRIMSHUSET ALBERGUE BALLERUP  KR 1.350,-

Hvordan får du livskvalitet i den tredje alder? Tag med på vandreture i smukke Hareskoven og tag del i diskussionen om, hvordan vi holder kroppen stærk med motion og sund kost.

En weekend med masser af aktivitet, friluftsoplevelser og nye input om det gode liv som et modent menneske i Danmark anno 2019.

Et af de nye input vil for mange deltagere været Birthe Straarups ”Solskinsmad”, som er på menuen alle dage. Birthe er ernæringsvejleder og fokuserer på at lave sund, lækker og velsmagende mad uden at bruge kød. Hendes kostplan, som i høj grad består af rå grøntsager, giver deltagerne ekstra energi til at vandre i de smukke naturomgivelser.

Birthe arrangerer denne tur sammen med vandreturleder Klaus Falsing, der har planlagt ture på 10-12 km både lørdag og søndag i naturen omkring pilgrimshuset. De dejlige vandreture foregår bl.a. i Jonstrup Vang og i Hareskoven.

Når vi sidder med røde kinder og mætte maver skal vi diskutere, hvordan vi kan tilpasse vores livsstil for at opnå et godt og aktivt liv i vores modne år.

Skal du med?

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om, hvordan din livsstil kan give dig nogle ekstra gode år, når du nærmer dig pensionen – og bagefter?

Samarbejdet mellem Klaus og Birthe skaber et forum, hvor vi kan diskutere og udveksle erfaringer. Deltagernes ærlige og konstruktive feedback skaber rammen for fremtidige arrangementer og ture, hvor mennesker i samme situation kan få gavn af vandring og solskinsmad – som en del af deres vej til højere livskvalitet i den tredje alder.

Nyt koncept

Tag med på en livsbekræftende weekend med godt selskab og masser af inspiration.

Fordi denne weekend er en test-/pionertur, forærer vi den nærmest væk til kost- og overnatningspris. Du får endda Birthes bog Solskinsmad med i købet.

Like2Hike ønsker at afprøve et samarbejde med Birthe Straarup, som i flere år har arrangeret turen Fod på Livet, hvor deltagerne går gennem hele landet fra Gedser til Skagen. Undervejs spiser de kun Birthes solskinsmad med frisk frugt og grønt i bunkevis.

”Solskinsmad nedsætter blodtrykket, fjerner fedt omkring organerne, nedsætter trangen til sødt, skaffer dig af med åndenød og hjælper på dine ledsmerter”, som Birthe forklarer. 

Det praktiske

Vi mødes i Pilgrimshuset Albergue Ballerup, Præstevænget 10, 2750 Ballerup, 

fredag d. 3/5 mellem kl. 17-18. Kurset slutter søndag kl. 16.

Under kurset vil vi dels vandre i Hareskoven, dels spise solskinsmad sammen, og endelig høste vores fælles erfaringer til brug for fremtidige arrangementer og ture.

Om Fod på Livet -

- har arrangeret den 700 km lange sundhedstur fra Gedser til Skagen i august/september siden 2003.
 
På turen serveres lækker økologisk plantemad, som sammen med daglig vandring understøtter fysisk og psykisk balance.
 
Holdet er på 12 deltagere + serviceteam. Der overnattes på skoler - få eller flere sammen. 
Dags-etaperne er på gennemsnitlig 25 km og bagagen transporteres. Ruterne er lagt ad trampestier og små veje gennem skønne naturområder. 
 
Turen ledes af kinesiolog og kostvejleder Birthe Straarup.  Pris for deltagelse pr uge er 4800,- kr. Man kan være med i 1, 2, 3 eller i alle 4 uger. 
 
 
Læs mere om turen, tilmelding og Birthe på http://www.fodpaalivet.dk og http://www.solskinsmad.dk 
 • Pris: Kr. 1.350,-

  Tilmelding: 'først til mølle', senest 15. marts
  Tilmelding nederst på denne side

  Se hvad prisen indeholder

 • Se program her

 • Periode

  3/5 - 5/5 2019

 • Antal deltagere

  max 10 personer, først til mølle princippet.
  Min.  8 personer

 • Sted

  Pilgrimshuset Albergue Ballerup, Præstevænget 10, 2750 Ballerup

 • Overnatning i 4-sengs stuer

  Medbring sovepose/sengelinned samt håndklæde

Område

Kontakt os

×
Ring op
Menu