8 dage: 24/11-1/12 2019. KR. 8.700,-/ KR. 9.800,-. Inkl. fly fra København, overnatning og lokal transport.

Inspirerende vandreferie i Andalusien

Mens vi vandrer i skiftende landskaber, lægger turlederne op til inspirerende samtaler om natur, vandring og ferie - og hvorfor netop du deltager i vandreferier?

Vandringer og fællesskab

Turlederne tager initiativ til frivillige walk’n talk-vandringer, hvor vi taler om spontant opståede eller forudbestemte emner, når vi nogle steder følges to og to på vandrestien. Begge turledere er uddannede i at lede grupper, hvor vi udover vandringen vægter fællesskab og meningsfuldhed. 

På denne tur deltager fysioterapeut Hans Henrik Kleinert. Hvis nogle af deltagerne har ønske om det, kan turene derfor også indeholde balanceøvelser og analyse af gangmønstre (instruktion i vandreteknik). Det kan hjælpe deltagerne til at få størst muligt udbytte af udfoldelserne.

Men mere end noget skal vi nyde ferien, vandringerne, det solrige vejr, de små restauranter og det øgede energiniveau, som er resultatet af at være aktive i den friske luft hver dag.

Området omkring Frigiliana

Like2Hike har en helt særlig forkærlighed for Andalusien, hvor variationen af fascinerende naturoplevelser er stor. Vi skal blandt andet opleve Caminito del Rey´s  dramatiske udsigter ned i 100 meter dybe kløfter og nogle af de mest kendte grotter i Sydspanien.

Vi har udvalgt 6 meget forskellige dagsture, som kan inspirere til gode samtaler om det vi oplever, og ikke mindst hvorfor vi elsker vandreferier.

Vi bor i Frigiliana, der besynges som én af Andaluisiens bedst bevarede hvide landsbyer, og hvor danske turister ofte opsøger det galleri, der drives af kunstneren Arne Haugen Sørensens familie, der har valgt at bosætte sig i disse smukke omgivelser.

Vi vandrer med udsigt til Middelhavet, vi går gennem avocadolunde og marker med oliven- apelsin- og citrontræer. Vi vandrer op gennem områder fyldt med rosmarinbuske og citrontimian, mens vi nærmer os den nøgne bjergtop el Fuerte. Her var spanske soldater i slutningen af det 16. århundrede så voldsomme i deres blodige angreb på flygtende maurere, at mange af maurerne valgte at kaste sig i døden fra bjergtoppen. 

Det praktiske

Vi flyver fra København direkte til Malaga (ca. 3 1/2 time).

I lufthavnen venter vore minibusser på os, hvorefter vi kører til Frigiliana hvor vi skal bo.  Transport tid i bil tager ca. 1 time.

Morgenmad og frokost/madpakker:

Vi køber selv ind til morgenmad og forkost/madpakker i store velassorterede supermarkeder, som ligger ca. 10 minuters kørsel fra hvor vi bor. Når der er behov, arrangerer vi transport dertil. 

Aftensmåltider

 Tre af hovedmåltiderne indgår i prisen. De øvrige hovedmåltider kan man enten indtage i lejligheden eller besøge nogle af byens små restauranter. Et aftensmåltid koster ca. 12-15 Euro incl 1 glas vin.

 


Læs hvad tidligere deltagere på vandreferier fortæller:

STOR TAK FOR OPLEVELSERNE I ANDALUSIENS BJERGE

Jeg var fuld tilfreds med Klaus som arrangør og guide på turen til Frigiliana i november 2017.
Indkvarteringen var god og de guidede ture var meget gennemarbejdede, alsidige og med muligheder for individuelle valg i forhold til udfordringer.
Jeg bærer især turene i bjergene i mit hjerte og mindes dem igen, hver gang jeg dufter rosmarin og timian.
Stor tak for oplevelserne i Andalusiens bjerge

Mette Fabel
fhv. landsformand for Dansk Vandrelaug

SKØNNE ANDALUSIEN

Vandreture og ferier med Like2hike kombinerer det fineste indenfor begge kategorier. Spændende naturoplevelser, krydret med kulturoplevelser og hygge. Klaus og Vitha er nærværende guider, som både kan danne velfungerende grupper og lade gæsterne gå på egen hånd, hvis de selv kan. Uforpligtende men hyggeligt samvær med fin indkvartering. De små rejsegrupper skaber en intimitet, så man får talt sammen på den gode måde. Andalusiens spisekammer bugner samtidig af citrusfrugter, avocado, frugt, grønt, kød og fisk i skønne retter. Og spaniernes afslappede og gæstfrie indstilling gør det hele til en fantastisk ferie.

Anette Brunshøj, Tidligere turleder i Dansk Vandrelaug

ANBEFALES TIL ALLE NATURELSKERE

Jeg kan varmt anbefale Klaus Falsings vandreture i Andalusien. De er velforberedte, med god variation i naturoplevelserne og med indbyggede kulturoplevelser undervejs. Klaus har også været god til at tage højde for deltagernes formåen, og lave ture af varierende længde og sværhedsgrad.

Det er et betagende smukt område, som man virkelig kan koble af i og bare nyde.

Turene kan anbefales til alle naturelskere, som har prøvet at vandre i bjerge før.

Jette Kanneworff

 • Pris: kr. 8.700 i delt dobbeltvær. kr. 9.800 i enkeltværelse

  Se hvad prisen indeholder

  Depositum kr. 3.000,-

 • Periode: 24/11 - 1/12 2019

  6 vandredage og 2 rejsedage ialt 8 dage

 • Dagsprogram

 • Ekskursioner

  Caminito del Rey (Kongens lille sti). 

  Drypstens hulerne i Nerja (las cuevas de Nerja)

 • Antal deltagere: min 10 max. 12

  Alle, der kan gå 10 km. i jævnt tempo kan deltage

 • Rejsetype

  Vandringer hvor de to turledere tager initiativ til walk´n Talk på nogle af strækningerne

 • Destination: Frigiliana ca. 60 km øst for Malaga

Område

Turleder Klaus Falsing

Jeg hedder Klaus, bor i Vangede sammen med min kæreste Vitha. Jeg har vandret i Andalusien siden 2011 og har kastet min kærlighed på Malaga provinsen, hvor jeg har vandret sammenlagt i mere end ½ år og gennemført mere end 15 vandreture for deltagere. Se interview med Klaus.

Kontakt os

×
Ring op
Menu