9 dage: 26/10-03/11 2019. Kr. 11.750,- Kr. 12.950,-. Inkl. fly fra København, overnatning, lokaltransport og ½ pension

I Andalusiens hjerte

Oplev atmosfæren i Andalusiens pulserende hjerte

Vandringerne

Landskaberne

Vi oplever suset, når vi går på stien, der er hugget ind i siden på en lodret klippeskrænt højt over den brusende flod. ’Caminito del Rey’ er for øjeblikket Málagas hotteste naturattraktion. Oppe over klippen ser vi store flokke af Gåsegribbe, der svæver over hovedet på os.

Vi går til ruinerne af Bobastro, og indsuger stemningen som herskede i de kristne rebellers sidste højborg for mere end 1.000 år siden, da de kæmpede mod Emiren i Córdoba.

Vi vandrer gennem det bjergrige landskab med de karakteristiske Taffonis – naturskabte huler fra nedstyrtninger i det porøse sandsten. Hulerne blev brugt af lokale hyrder, når de søgte ly for uvejr. Er vi heldige, oplever vi også at se de vilde bjerggeder betragte os højt oppe fra en klippetop.

Er vejret til det, bestiger vi Málaga-provinsens højeste bjergtop, som har en åndeløs udsigt ud over kysten og bjergene.

Byvandring og gastronomi

Byvandring med puls: Vi oplever den betagende by Ronda med den 250 år gamle bro Puente Nuevo, der deler byen i to: Den kristne og den arabiske del.

Ud over kilometervis af meget varieret og skøn natur går vi selvfølgelig også ombord i den lokale gastronomi og prøver både Porra Antequerana – en lokal udgave af Gazpacho – og sommervin midt i november.

Indlogering

Vi bliver først indlogeret i lejligheder på Camping Ardales og herefter på centralt beliggende hotel i Ronda, 4 nætter hvert sted.  De to overnatningssteder  har hver deres charme.  På Camping Ardales bor vi midt i et naturområde lige ned til de store søer, som forsyner kraftværket ved el. Chorro med vand til deres turbiner. I Ronda møder vi den andalusiske historie og kultur mere end noget andet sted i regionen.

I alt bliver det ni dages oplevelse med et touch af ægte sydspansk charme.

Det praktiske

Vi flyver fra København direkte til Malaga (ca. 3 1/2 time). I lufthavnen venter Pia og vore udlejningsbiler  på os, hvorefter vi kører til Camping Ardales, hvor vi først skal bo.  Transport tid i bil tager ca. 1 time.

Morgenmad og frokost/madpakker:
Enten spiser vi morgenmad, hvor vi bor eller på én af de små charmerende Caféer lige i nærheden. Vi sørger for vand og frokostpakker til dagens vandring.

Aftensmad:
Bortset fra den første aften indgår aftensmåltider ikke i prisen. Begge steder hvor vi bor findes flere mindre restauranter, som vi kan besøge, så vi får forskellige indtryk af egnens måltider. Et dejligt aftensmåltid kan man køre for  € 15- 20 incl. drikkevarer.

 • Pris: kr. 11.750,- i delt dobbeltværelse/ 12.950,- i enkeltværelse

  Se hvad prisen indeholder

  Depositum kr. 3.000,-

 • Dagsprogram

 • Periode: 26/10 - 3/12 2019

  7 vandredage og 2 rejsedage ialt 9 dage

 • Antal deltagere

  min. 12 deltagere, max. 14 deltagere

 • Rejsetype

  heldagsvandringer på mellem 6-8 timer om dagen incl. pauser. Deltagerne bærer kun på dagturrygsæk.

 • Destination

  Camping Ardales ved el Chorro (starten af Caminito del Rey) og Ronda. Se nedenfor på kortet.

Område

Turleder Klaus Falsing

Jeg hedder Klaus, bor i Vangede sammen med min kæreste Vitha. Jeg har vandret i Andalusien siden 2011 og har kastet min kærlighed på Malaga provinsen, hvor jeg har vandret sammenlagt i mere end ½ år og gennemført mere end 15 vandreture for deltagere. Se interview med Klaus.

Kontakt os

 • Telefon

  61 26 30 46
 • Bank: Merkur andelskasse

  8401 1058371
 • CVR-Nr

   38 94 04 65

 • Rejsegarantifonden

  Reg. nr. 3125

 • Adresse

  LIKE2HIKE APS

  Vitha Weitemeyer og Klaus Falsing
  Dalstrøget 157, 2.th,
  2870 Dyssegård


  Læs rejsebestemmelser

×
Ring op
Menu