Freelancejob som rejsearrangør og vandreturleder i Europa • like2hike.dk
Vandreferier i Spanien og Sverige • Små grupper • Familie drevne hoteller • Danske og lokale guider

Freelancejob

Freelancejob som rejsearrangør og vandreturleder i Europa

Vil du være med til at videreudvikle et mindre rejsebureau?

Rejsebureauet LIKE2HIKE ApS søger nye vandreturledere, der har lyst og mod på at indgå i et samarbejde, hvor vi sammen vil udvikle nye vandreferier i Europa.

Vi har fokus på at skabe en gruppe af vandreturledere i den modne alder, som elsker at vandre og som gerne vil dele deres interesse for vandring med mindre grupper af deltagere.

Du bliver aktiv i et netværk af vandre-entusiaster, hvor vi kan inspirere hinanden og dele erfaringer, så kommende deltagere på vore ture får en god vandreoplevelse, samtidig med, at de er i et godt og inspirerende selskab.

Har du et et stort kendskab til et europæisk land, og elsker du at vandre, hører vi meget gerne fra dig.

Vi har specialiseret os i små grupper på min 8 til max 14 deltagere. Vores erfaring er, at deltagerne får et større udbytte og en større tilfredshed af turene, når vi arbejder med mindre grupper.

OM ARBEJDET

Du deltager i hele den proces, som skal til for at gennemføre en succesfuld vandreferie herunder

Lyder det interessant, starter vi med en uforpligtende samtale hvor vi kan lære hinanden bedre at kende og vi forventningsafstemmer.

Herefter deltager du på en-to vandreferier sammen med Klaus. På disse ture får du en forståelse for, hvilke færdigheder og kompetencer du helt lavpraktisk bør besidde som turleder hos os.

FORVENTNINGER TIL DIG

Du får

De første en-to ture deltager du som med-turleder. Du vil få undervisning i rollen. Rejse, ophold, fortæring og lokal transport får du til kostpris.

Derefter vil din honorering afhænge af antal deltagere, dog vil mindstelønnen være minimumsløn for rejseledere. Alle dine udgifter i forbindelse med turen afholdes fortsat af LIKE2HIKE.

Kontakt:

Klaus Falsing
+45 6126 3046
Ahornvænget 114,
3250 Gilleleje
klaus@like2hike.dk

CVR Nr. 38 94 04 65
Rejsegarantifond Reg. Nr. 3125

Facebook: like2hike.dk