Klaus Falsing • like2hike.dk
Vandreferier i Spanien og Sverige • Små grupper • Familiedrevne hoteller • Danske og lokale guider
Klaus Falsing

Klaus Falsing

Jeg har fra 2009 til 2018 været turleder på mange af Dansk Vandrelaugs ture i både ind- og udland, og det er med den erfaring i rygsækken, jeg nu har kastet mig ud i at være min egen herre med rejsebureauet Like2Hike.

Det var ikke helt så let, som jeg havde troet at blive medlem af Rejsegarantifonden med de trav, der stilles, men det jeg foretager mig nu, giver mit liv mening.

Før min tilknytning til Dansk Vandrelaug har jeg undervist på CBS og Niels Brocks Handelsskole. Jeg har arbejdet med iværksætteri samt været rådgiver og sparringspartner for iværksættere og mindre produktionsvirksomheder, gennem ansættelse på erhvervscentre, Teknologisk Institut og Arbejdernes erhvervsråd.

Det vigtigste for mig – og vel det vigtigste for de fleste i en moden alder, er vel, at vi kan holde os sunde og raske. Jeg vil have det sjovt, jeg vil have tid til fordybelse, jeg vil være i naturen, fordi det er der, jeg har det bedst – og jeg vil gerne have andre med.

Derfor er jeg blevet mit eget rejsebureau.
Jeg vil have folk ud at gå, og så er det lige meget, om de er vant til at gå, om de har gigt eller diabetes eller hvad ved jeg. Jeg vil bare have dem med ud, ud i naturen. Jeg vil vise dem, at man godt kan være med på vandreture i Spanien og Sverige, selv om kroppen knirker, knæene gør ondt og man taber pusten. Nye oplevelser er ikke forbeholdt dem, der fysisk og psykisk er i topform og kan det hele. Klaus Falsing.