John Petersen • like2hike.dk
Vandreferier i Spanien og Sverige • Små grupper • Familie drevne hoteller • Danske og lokale guider
John Petersen

John Petersen

Jeg hedder John, er 68 år, gift og far til 3 voksne drenge og bor i Hundested. Jeg arbejder nu som freelance turleder efter et langt arbejdsliv som maskiningeniør og projektleder, hvor jeg har rejst meget, mest i Europa og Asien.

Jeg startede min rejsekarriere med vandreture på Grønland og i Norge i midt-70’erne. Efter næsten 3 år i Tanzania som u-landsfrivillig, kom jeg hjem og læste til ingeniør, og var samtidig med til at arrangere og lede en lang række vandre-, ski-, kano- og kajakture i Grønland og Skandinavien.

Herefter købte min kone og jeg en mindre landejendom tæt ved Ganløse, hvor vi havde får, grise, høns og køer mm., og de 3 drenge kom til. De næste mange år blev det til rejser med familien: ski-, bil- og vandreture i Skandinavien og resten af Europa.

For 5 år siden flyttede vi til Hundested, hvor min kone og jeg nu har fået mere tid til at rejse, både på storby- og vandreferier. Vi har de sidste år vandret en del her i Danmark, samt planlagt egne vandreture i Europa på f.eks. Mallorca. Jeg er undervejs blevet uddannet turleder hos Topas Rejser og Dansk Vandrelaug. Jeg har ledet vandreture begge steder, og selvfølgelig også her hos Like2Hike.