fbpx

DAGTUR MED CATHARINA NORDLINDH I SKOVEN

Oplev, hvorfra billedkunstneren Catharina Nordlindh får inspiration og åbner for intuitionen til at male sine dejlige malerier.

Tirsdag: 5. maj kl. 10.00-15.00
Sted:       Humlebæk station
Pris:         Kr. 350,- inkl. frokost

Catharina fortæller: At vandre i naturen og forbinde sig med sjæl og hjerte til det skabende univers. Så nær og så stærkt og altid ligetil. At vandre er måske den enkleste og mest naturlige måde at skabe nyt liv i sine celler, sin livslyst - at hente kraft. Kunsten, naturen, at være i den, inspirationen, helhedsoplevelse, vandringens væsen - alt hører sammen og beriger hinanden. Vi mødes for at sammen at nyde den frie luft og kroppens begejstring for at være i det frie rum hvor sanserne åbner sig og energien og inspirationen til alle livets gøremål bliver fyldt op.
På turen vil vi opleve: En lille forskydning af intentionen med vandringen · Et nyt ønske om at byde ind til at se og opleve mere intenst· At være fuldt til stede og mærke jorden, luften, træerne, havet · At gennem gruppens fælles dynamik fordybe og intensivere tiden sammen. · Føle sig åben og fri!

 

Program: d. 5. maj kl. 10.00-15.00

10.00 Fra Humlebæk station 
14.30 Slut ved Espergærde kulturhus 
Pris: kr. 350,- inkl. frokost  og kaffe/kage
Tur: ca. 7-8 km.  Antal deltagere: Max. 14 personer

Prisen indeholder en let frokost samt kaffe/kage i slutningen af turen i teaterhuset

Leder: Turleder Klaus Falsing og billedkunstner Catharina Nordlindh

Turbeskrivelse

Turen starter med en introduktion fra Catharina i, hvad du kan indstille dig på, og hvordan du bliver guidet undervejs. Det er oftest meget enkle ting - men effektfulde når man giver sig hen til dem. Vi vandrer i ca. 1 ½ time rundt i Kirkeskoven. Der er frokost ved Årstidernes café, hvor vi byder enten på en sandwich eller en lun ret. Efter frokost vandrer vi ned til det lille område Babylone, krydser igennem dette område og fortsætter det sidste stykke vej langs stranden, indtil vi når Espergærde TeaterHus. Her vil Catharina byde på kaffe/kage og samle op på dagens oplevelser samt fortælle, hvordan hun oplever sammenhænge mellem dagens oplevelser i naturen og nogle af hendes malerier der hænger på væggene.Catharina Nordlindh

Catharina fortæller:

INTUITION For mig er et af de vigtigste værktøjer i mit skabende arbejde min intuition. Jeg træner i at lytte til den på mange forskellige måder.

Det kan være gennem yoga, dans, meditation, samvær med børn og dyr, og i naturen. Når jeg maler, så er jeg, og lader mig falde ind i det rum, hvor intuitionen kan føre penslerne.

En konstant øvelse i at høre intuitionens "stemme" - eller ligeså meget mærke den som en kropslig impuls, hvad er det næste, hvilken farve, hvilken streg. Og sommetider skal jeg vente - være tålmodig og vente. Tiden er på en måde opløst - det har lidt sit eget liv. I denne venten vandrer jeg tit i naturen. Jeg går og går. Alene.

Kigger, trækker vejret, lader mig gå. Og så kan jeg "se" på himlen og så ved jeg det næste: Det ene billede skal have noget grønt, et andet skal bygges op på en ny måde, andre motiver skal på plads. Beskederne vælter ind i mig og jeg tager imod. Husker.

Og arbejder videre. Og alt er godt! Det skønne ved maleriet er, at det for mig kalder på denne livsform. Jeg bliver inviteret gang på gang til mulighedernes rum, hvor nysgerrigheden og skaberkraften byder mig op til dans og så leves livet med en måske større intensitet og nærværsfølelse. Og det er ikke ilde!KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu