fbpx

DAGTUR MED BRITT SALVER VED STRANDEN

Oplev, hvordan billedkunstner Britt Salver inspireres af sit nærområde Tisvildeleje, med stranden som udgangspunkt.  

Søndag: 10. maj  kl. 10.00-15.00
Sted:       Tisvildeleje station
Pris:         Kr. 350,- inkl. frokost

Britt fortæller:

Det er her ved strand og skov sjælen finder ro og ideerne opstår, når jeg lader sanserne løbe frit på mine gåture i nærområdet blandt helårshuse og sommerhuse, i skov og på strand, ad veje og stier. Det er her jeg inspireres både direkte og indirekte af alt det, jeg sanser omkring mig. Det er naturens og kulturens potentiale og samspil, som fascinerer og kommer i spil undervejs på gåturene.

Kom med på denne inspirerende tur, hvor Britt vil vise dig vej rundt i Tisvildeleje.

Britt er en inspirerende og levende fortæller, og du vil helt sikkert få information og oplevelser ud over det sædvanlige.

 

Program: d.29/3 kl. 10.00-15.00

10.00 Fra Tisvildeleje station
15.00 Slut ved Godhavn station
Pris: kr. 350,- inkl. frokost og kaffe/kage
Tur: ca. 8-9 km  Antal deltagere: Max. 14 personer

Prisen indeholder en let frokost ved Helenekilde Badehotel
samt kaffe/te og kage i slutningen af turen i Britts atelier.

Leder: Turleder Klaus Falsing og billedkunstner Britt Salver

Turbeskrivelse

Turen udgår fra Tisvildeleje station og slutter ved Godhavn station.

Strandturen bliver en sanselig oplevelse langs strand og blandt huse, ad små veje, stier og trapper, den flade strand og skrænten. Der knyttes fortællinger til særlige steder, og sanserne får rum og udsigt til fordybelse.

Frokost nydes på Helenekilde Badehotel.

Vandringen afsluttes i Britts atelier. Her er kunst, kaffe/te og kage og tid til snak sammen om oplevelser og til at se og høre om kunsten.Britt Salver

Britt fortæller

Min interesse for at deltage i Sanseture udspringer af mit aktive liv med billedkunst. Sansefulde oplevelser inspirerer til stadighed i mødet med mennesker, på ture til fods og på cykel og oplevelser med kultur og i naturen. For eksempel har min opvækst med skoven som nabo sat sig dybe spor. Min første virkelig skelsættende kunstoplevelse var, da jeg som ung oplevede det gamle Willumsen museum i Frederikssund. Det er frydefuldt, at min drøm om at bo i nærheden af skov og hav er blevet til virkelighed i Tisvildeleje, og når Ulf Lundells vise ”Nær ved havet vil jeg bo” lyder, så vækkes alle mine sanser, så hjertet frydes derved. Pludselig giver noget mening og sammenhæng i sammensuriet af tankemylder fra før og nu. At gå, at vandre er så sanseligt, og at åbne op for sine sanser er noget dybt personligt.  

Har du lyst til at trænge ind bag facaden hos en kunstner, så er Britt Klar. KONTAKT OS

INFO

FØLG OS

×
Ring op
Menu