Casares – Ronda, via Gran Senda 249, (10/10 – 17/10.2019)

Casares – Ronda, via Gran Senda 249

Vandreferie fra sted til sted i Andalusien
10/10 – 17/10 2019 kr. 10.450

Kom og vær med til at opleve et stykke af vandreruten rundt om Malaga-provinsen Gran Senda de Malaga ( i daglig tale GR 249) i det sydlige Spanien.

Hvad er Gran Senda 249?

La Gran Senda strækker sig hele vejen rundt om Malaga-provinsen og går gennem forskellige og afvekslende landskaber.
Hele vandreruten (Gran Senda 249) er ialt ca. 620 km lang og er oprettet som et alternativ til de mange ’religiøse’ ruter, som for eksempel den kendte Camino de Santiago.
Ruten går dels langs kysten, gennem imponerende bjergområder og naturparker og passerer også forbi landsbyer, marker og enge på sin vej gennem det sydspanske landskab.

Gamle vandmøller, floder og kork- og egeskove

Vi har valgt en strækning, der begynder ca. 120 km vest for Malaga og strækker sig op til Ronda. Strækningen er på i alt ca. 80 km, fordelt på 6 hele vandredage.
Turen er for dig, som ønsker at vandre fra sted til sted i en mindre gruppe på 10-14 deltagere, mens du oplever et dejligt og særpræget stykke af Malaga-provinsen.
Vi bevæger os igennem et meget varieret og smukt bjerglandskab. Vi skal nyde den gode del af Tapaskulturen inklusive lokale vine, og vi får et indblik i livet i de små landsbyer.
I løbet af de 80 kilometer kommer vi gennem en egn i Málaga provinsen, som endnu er gået uspoleret gennem årtiers sol- og strandturisme bare en snes kilometer inde i landet.
Vi kommer gennem kork- og egeskove, krydser floder og bække på små broer og passerer forbi gamle vandmøller, som engang leverede korn til indbyggerne. Vi hilser på den lokale gedehyrde (hvis han da ellers er ude med sine geder når vi er der) og skruer tiden tilbage til en periode, hvor livet blev levet i landsbyerne i bjergene.

Turen er endnu ikke åben for tilmelding

Se hvad prisen indeholder

10/10  – 17/10.2019

Sydspanien (se nederst på denne side)

6 hele dages vandring med bagagetransport 

6 vandredage og 2 rejsedage ialt 8 dage

Se dagsprogram her

Turen er endnu ikke åben for tilmelding

Område

Det praktiske

Vi flyver fra København direkte til Malaga (ca. 3 1/2 time). I lufthavnen bliver vi hentet og kørt direkte ud til byen Casares, hvor vi skal overnatte den første nat. Transport i bil tager ca. 1 1/2 time. Vi  flyver fra København omkring kl. 11.15 og på hjemturen flyver vi fra Malaga lufthavn omkring kl 14-16.00
Vi går fra et overnatningssted til det næste hver dag. Vi bærer kun dagturrygsæk. Resten af vor bagage bliver transporteret med bil.
Sidste overnatningssted er Ronda, hvorfra vi næste morgen tager toget direkte til Malaga og flyver hjem.
Hvis nogle af deltagerne foretrækker at vandre færre kilometer, er der mulighed for at blive samlet op og kørt den resterende del af dagsvandringen.
Min medturleder Pia, som bor i Spanien, har sin bil med på hele turen, og der er også mulighed for at springe en vandredag over – og blive hentet og bragt.
På nogle af overnatningsstederne er morgenmad inkluderet. Ellers starter vi dagen på den lokale café.
På hele turen er der barer og restauranter i nærheden af vores overnatningssteder, og der er også mulighed for at få lavet en sandwich, købe vand eller andet til frokost.
Det letteste er at spise aftensmad på en af de lokale restauranter undervejs. Det vil  kunne gøres for ca. 10-15 euro – afhængig af, hvad der skal stå på menuen!
Der er linned og håndklæder på alle overnatningssteder.

Turen er endnu ikke åben for tilmelding

Kontakt os

×
Ring op
Menu